HÖYRYTYS
Pyydä tarjous!

Höyrypalvelumme toimittaa höyryä jokaiseen tarpeeseen

Höyryä käytetään rakennustyömailla erilaisten kohteiden puhdistamiseen ja talvisin sulattamiseen, mutta yleisiä käyttökohteita ovat myös voimalaitokset sekä rakennusten apulämmitys talvella. VT & Kumpp. tarjoaa höyrypalvelun, jonka avulla hoituu jään sulatus, höyrypuhdistus sekä eri kohteiden lämmitys. 

Päivystämme 24/7 numerossa 050 3366 012

Toimitamme höyryä koko Suomen alueelle työmaiden, voimalaitosten ja apulämmityksen tarpeisiin. Höyryautomme ovat teholtaan 0,2–2,5 MW luokkaa, joten pystymme tarjoamaan monipuolisen höyrytyksen eri voimakkuuksilla. Ole yhteydessä meihin, niin autamme rakennushöyrytyksen sekä muiden höyryä vaativien kohteiden kanssa!

Mihin höyryä käytetään?

Höyryä voidaan käyttää rakennustyömailla talvella, kun halutaan sulattaa erilaisia kohteita. Höyrypalvelumme pystyy sulattamaan jäätä ja lunta muun muassa katoilta, putkistoista, siltarummuista, perustuksista, tuulivoimaloiden rakenteista sekä laivoista. Höyryä voidaan käyttää työmaalla myös työtilojen lämmittämiseen. Palvelulla on siis monia käyttökohteita rakennustyömaalla. 

Tuulivoimaloita pystytetään myös kylmissä olosuhteissa ja niiden osat pitäisi puhdistaa jäästä sekä lumesta ennen asennusta. Sopivalla teholla puhallettava höyry sulattaa tuulivoimaloiden rakenteet nopeasti ja työt pääsevät jatkumaan. 

Voimalaitokset hyödyntävät höyryä varavoimana, kun ne eivät pysty tuottamaan itse tarvittavaa energiaa. Rakennushöyrytys tulee kyseeseen samanlaisessa tapauksessa, jos esimerkiksi teollisuushalli ei saa tarpeeksi energiaa. Palvelu onkin siis myös huoltovarmuuden kannalta tärkeä palvelu. 

Höyrypalvelun käyttökohteet

  • jään sulatus, höyrysulatus 
  • rakennushöyrytys 
  • tuulivoimalan rakenteiden sulatus
  • laivojen sulattaminen 
  • kattojen, putkien, rumpujen ja perustusten sulatus 
  • voimalaitosten apuvoima 
  • rakennusten lämmitys 

Höyrytys on hyvä menetelmä erilaisten kohteiden sulattamiseen, sillä prosessi toimii yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Höyrypalvelun ja jäänsulatuksen hintaan vaikuttaa eniten kohteen koko sekä tarvittavan höyryn määrä. 

Miten jään sulatus ja höyrypalvelu toimivat?

Höyrypalvelumme toimittaa höyryä asiakkaan luo koko Suomen alueella. Pystymme kuljettamaan yhdellä autolla 6–10 tonnia vettä, joka riittää 6–20 tunnin höyrytykseen. Yhteen kuorma-autoon saa kiinni 1–8 höyrypilliä, joten pystymme höyryttämään yhtä tai useampaa kohdetta samanaikaisesti yhdellä ajoneuvolla. Pillien määrä vaikuttaa siihen, miten pitkään yksi auto pystyy höyryttämään ja tekemään höyrysulatusta. 

Höyrylaite toimii paikan päällä myös ilman sähköä, sillä autossa olevan aggregaatin avulla voidaan tuottaa laitteen tarvitsema virta. VT & Kumpp. pystyy siis työskentelemään myös haastavissa olosuhteissa, missä sähkönsaanti ei ole taattua. Höyrypillien lisäksi meillä on käytössä pintasulatuspattereita, jotka sopivat esimerkiksi perustusten sulatukseen.

Höyrytoimitukset koko Suomen alueella

VT & Kumpp. on rakennusalan kokenut toimija, jolta voit tilata höyryä erilaisiin tarpeisiin. Höyrymyynnin lisäksi palveluihimme kuuluvat muun muassa puhdistuspalvelut, purkupalvelut ja jätteiden käsittely. Olemme alamme kokenut toimija, jolla on yli 10 vuoden kokemus. 

Jos siis tarvitset höyrypalvelua jään sulatukseen, tuulivoimaloiden sulatukseen, rakennustyömaalle, voimalaitokseen, rakennuksen lämmittämiseen tai muuhun tarkoitukseen, ole yhteydessä ammattilaisiimme. Kerromme mielellämme lisää höyrymyynnistä sekä höyrytyksen käyttökohteista! 

PALVELEMME 24/7 NUMEROSSA

050 336 6012

VT & Partners logo

VT & Kumpp Construction Oy

Lusikkakuja 4, 02780 ESPOO

Teollisuuskatu 12, 74120 IISALMI

Arvopostinkuja 2, 90150 OULU

Siementie 8 as 2, 28600 PORI

050 336 6012
info@vtpartners.fi

Purkutyöt

044 977 6592
jussi.virtanen@vtpartners.fi

 

Päivystysnumero

Palvelemme 24/7
050 336 6012

Copyright © 2023 VT & Kumpp Construction Oy