HÖYRYTYS
Pyydä tarjous!

Höyrypalvelusta höyryä jokaiseen tarpeeseen, myös jään sulatus

Höyryä käytetään rakennustyömailla erilaisten kohteiden puhdistamiseen ja talvisin sulattamiseen, mutta yleisiä käyttökohteita teollisuushöyrylle ovat myös voimalaitokset sekä rakennusten apulämmitys talvella. VT & Kumpp. tarjoaa höyrypalvelun, jonka avulla hoituu jään sulattaminen, höyrypuhdistus sekä eri kohteiden lämmitys. 

Päivystämme 24/7 numerossa 050 3366 012

Toimitamme höyryä koko Suomen alueelle työmaiden, voimalaitosten ja apulämmityksen tarpeisiin. Höyryautomme ovat teholtaan 0,2–2,5 MW luokkaa, joten pystymme tarjoamaan monipuolisen höyrytyksen eri voimakkuuksilla. Ole yhteydessä meihin, niin autamme rakennushöyrytyksen sekä muiden höyryä vaativien kohteiden kanssa!

Mihin höyryä käytetään?

Höyryä voidaan käyttää esimerkiksi rakennustyömailla talvella, kun halutaan sulattaa erilaisia kohteita. Höyrypalvelumme pystyy sulattamaan jäätä ja lunta muun muassa katoilta, putkistoista, siltarummuista, perustuksista, tuulivoimaloiden rakenteista sekä laivoista. Jään sulatus höyryä käyttämällä on tehokas ja ympäristöystävällinen toimintatapa. Höyryä voidaan käyttää työmaalla myös työtilojen lämmittämiseen. Palvelulla on siis monia käyttökohteita rakennustyömaalla. 

Tuulivoimaloita pystytetään myös kylmissä olosuhteissa ja niiden osat pitäisi puhdistaa jäästä sekä lumesta ennen asennusta. Höyryn avulla jää ja lumi voidaan sulattaa nopeasti ja tehokkaasti, vähentäen seisonta-aikaa ja parantaen työpaikan turvallisuutta. Sopivalla teholla puhallettava höyry sulattaa tuulivoimaloiden rakenteet nopeasti ja työt pääsevät jatkumaan. 

Voimalaitokset hyödyntävät teollisuushöyryä varavoimana, kun ne eivät pysty tuottamaan itse tarvittavaa energiaa. Höyry on tehokas, puhdas ja turvallinen lämmönlähde, joka voi auttaa teollisuusyrityksiä parantamaan tuotantonsa tehokkuutta, pienentämään kustannuksiaan ja vähentämään ympäristövaikutuksiaan.

Rakennushöyrytys tulee kyseeseen samanlaisessa tapauksessa, jos esimerkiksi teollisuushalli ei saa tarpeeksi energiaa. Palvelu onkin siis myös huoltovarmuuden kannalta tärkeä palvelu. 

Höyrypalvelun käyttökohteet

  • jään sulatus, höyrysulatus 
  • rakennushöyrytys 
  • tuulivoimalan rakenteiden sulatus
  • laivojen sulattaminen 
  • kattojen, putkien, rumpujen ja perustusten sulatus 
  • teollisuushöyry, voimalaitosten apuvoima 
  • rakennusten lämmitys 

Höyrytys on hyvä menetelmä erilaisten kohteiden sulattamiseen, sillä prosessi toimii yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Höyry on myös ympäristöystävällinen valinta, koska se ei tuota haitallisia päästöjä eikä jätä kemiallisia jäämiä. Höyrypalvelun ja jäänsulatuksen hintaan vaikuttaa eniten kohteen koko sekä tarvittavan höyryn määrä. 

Miten jään sulatus ja höyrypalvelu toimivat?

Höyrypalvelumme toimittaa höyryä asiakkaan luo koko Suomen alueella. Pystymme kuljettamaan yhdellä autolla 6–10 tonnia vettä, joka riittää 6–20 tunnin höyrytykseen. Yhteen kuorma-autoon saa kiinni 1–8 höyrypilliä, joten pystymme höyryttämään yhtä tai useampaa kohdetta samanaikaisesti yhdellä ajoneuvolla. Pillien määrä vaikuttaa siihen, miten pitkään yksi auto pystyy höyryttämään ja tekemään höyrysulatusta. 

Höyrylaite toimii paikan päällä myös ilman sähköä, sillä autossa olevan aggregaatin avulla voidaan tuottaa laitteen tarvitsema virta. VT & Kumpp. pystyy siis työskentelemään myös haastavissa olosuhteissa, missä sähkönsaanti ei ole taattua. Höyrypillien lisäksi meillä on käytössä pintasulatuspattereita, jotka sopivat esimerkiksi perustusten sulatukseen. Jään sulatuspalvelut tarjoavat ratkaisuja niin julkisten kuin yksityisten tilojen jääongelmiin.

Eikö jään sulattaminen onnistu – meiltä höyrytoimitukset kaikkialle Suomessa

VT & Kumpp. on rakennusalan kokenut toimija, jolta voit tilata höyryä erilaisiin tarpeisiin. Parantamalla energiatehokkuutta, pienentämällä käyttökustannuksia ja vähentämällä ympäristövaikutuksia, voimme auttaa teollisuusyrityksiä saavuttamaan kestävän kasvun ja kilpailukyvyn. Höyrymyynnin lisäksi palveluihimme kuuluvat muun muassa puhdistuspalvelut, purkupalvelut ja jätteiden käsittely. Olemme alamme kokenut toimija, jolla on yli 10 vuoden kokemus. 

Jos siis tarvitset höyrypalvelua jään sulatukseen, tuulivoimaloiden sulatukseen, rakennustyömaalle, voimalaitokseen, rakennuksen lämmittämiseen tai muuhun tarkoitukseen, ole yhteydessä ammattilaisiimme. Meiltä saat myös höyrykontin vaikka jään sulatukseen. Kerromme mielellämme lisää höyrymyynnistä sekä höyrytyksen käyttökohteista!

Usein Kysytyt Kysymykset

Höyryn avulla jää voidaan sulattaa nopeasti ja tehokkaasti. Höyry tunkeutuu jään rakenteeseen ja sulattaa sen, jolloin jää muuttuu vedeksi.

Kyllä, höyry on turvallista, kun sitä käytetään oikein. Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme noudattaa kaikkia turvallisuusstandardeja ja -ohjeita.

Höyrypalvelun kesto riippuu monista tekijöistä, kuten työn laajuudesta ja jään määrästä. Yleensä palvelu kestää muutamia tunteja.

Kyllä, höyrypalvelu on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Höyry on luonnollinen ja kemikaaliton tapa sulattaa jää ja puhdistaa pintoja.

Höyrypalvelu on tehokas ja nopea tapa sulattaa jää. Toisin kuin jotkut muut menetelmät, se ei vahingoita pintaa eikä jätä jälkiä.

Voit tilata höyryä soittamalla höyrymyyntiin puh. 045 149 8388 tai lähettämällä sähköpostia info@vtpartners.fi

PALVELEMME 24/7 NUMEROSSA

050 336 6012

VT & Partners logo

VT & Kumpp Construction Oy

Ahertajankaarto 23, 74120 IISALMI

Kuurnankatu 43, 80130 JOENSUU

Siementie 8 as 2, 28600 PORI

info@vtpartners.fi

Purkutyöt

044 977 6592
jussi.virtanen@vtpartners.fi

Puhdistuspalvelut

040 774 0487
joonas.ronkainen@vtpartners.fi

Päivystysnumero

Palvelemme 24/7
050 336 6012

 

Sertifikaatti logo Sertifikaatti logo

Copyright © 2024 VT & Kumpp Construction Oy