Timanttisahaus ja -poraus
Pyydä tarjous!

Timanttisahaus ja -poraus purkukohteisiin

Toteutamme timanttisahaukset ja -poraukset ammattitaidolla ympäri Suomea liikkuvalla kalustolla. Pääsemme paikalle nopeallakin aikataululla ja teemme töitä vaikka yöllä, jotta asiakkaamme ydintoiminta häiriintyy mahdollisimman vähän.

Timanttisahauksen edut

Timanttisahaus on erittäin tarkka leikkuumenetelmä, jolla voidaan tehdä äärimmäiset tarkat ja puhtaat leikkaukset monenlaisiin rakennusmateriaaleihin kuten betoniin, kallioon ja tiileen. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun on tarpeen välttää halkeamia tai rakenteiden vaurioita.

Timanttisahausta käytetään myös ovi- ja ikkuna-aukkojen tekemiseen tai kulkuaukkojen suurentamiseen. Se sopii sekä katon, lattian että seinien sahaamiseen. Timanttisahaus tarjoaa huippuluokan suorituskykyä timanttiterien ansiosta, jotka leikkaavat jopa kaikkein kovimmat materiaalit vaivattomasti ja tarkasti.

Tehokkaan pölyn- ja kivensyönnönhallinnan ansiosta työskentely on siistiä ja ympäristöystävällistä. Perinteisiin voimakkaammin ääntä ja pölyä aiheuttaviin sahaustekniikoihin verrattuna, timanttisahaus on hiljainen ja vähäpölyinen ratkaisu. Tämä on tärkeää niin työntekijöiden terveyden, viihtyvyyden kuin ympäristövaikutustenkin kannalta. Lisäksi timanttisahauksella saa tarkkaa ja siistiä jälkeä nopeasti verrattuna esimerkiksi piikkaukseen.

Timanttisaha on erittäin tehokas työkalu, joka leikkaa nopeasti ja tehokkaasti läpi erilaisten materiaalien. Tämä voi nopeuttaa rakennusprojekteja merkittävästi ja säästää kuluja. Sahauksen hinta määräytyy materiaalin laadun ja paksuuden sekä käytetyn työmenetelmän ja ajan mukaan.

Miksi tilata timanttisahaus meiltä?

  • Olemme tavoitettavissa vuorokauden ympäri 24/7 puh. 050 3366 012
  • Palvelemme koko Suomessa
  • 10 vuoden kokemus
  • Monipuolinen osaaminen, olemme tarkkoja ja siistejä
  • Asiakaslähtöisyys, hiljainen ja vähäpölyinen työskentely
  • Laadukas kalusto

Timanttisahauksen ja -porauksen menetelmät ja laitteet

Jokaisella rakennusprojektilla on omat erityistarpeensa ja vaatimuksensa. Valitsemme oikean laitteiston ja menetelmän timanttisahaukseen aina kohteen, materiaalin ja asiakkaan tarpeen mukaan. Meillä on käytössä käsisahoja, seinäsahoja, holvisahoja ja kehäsahoja sekä erilaisia timanttiporia. Seinäsahaus soveltuu suorien, mittatarkkojen alueiden sahaamiseen eli esimerkiksi oviaukon tekemiseen. Timanttiporalla porataan puolestaan pyöreitä reikiä.

Timanttisahaus on aikaa säästävä ratkaisu, joka takaa täsmällisen ja mittatarkan leikkauksen ilman ylimääräisiä korjaustarpeita. Hiljainen ja vähän tärinää aiheuttava menetelmä tekee työskentelystä mukavaa niin toteuttajalle kuin kohteen läheisyydessä oleville asukkaille.

Ota yhteyttä joustavaan ja luotettavaan ammattilaiseen

Timanttileikkaus eli timanttisahaus sekä -poraus sopivat niin saneerauskohteisiin vanhojen kivi-, betoni- ja kalliorakenteiden leikkaamiseen kuin uudiskohteiden erilaisten kulkuaukkojen sahaamiseen. Olemme kokenut ammattilainen, joka toimii ympäri Suomen nopealla toimitusajalla ja aina laadukkaalla jäljellä.

Jätä meille yhteydenottopyyntö, soita 045 149 8388 tai lähetä sähköpostia info@vtpartners.fi. Saat alustavan tarjouksen timanttisahauksesta, jonka jälkeen voimme tulla kartoituskäynnille antamaan lopullisen tarjouksen. Tämän jälkeen sovimme toteutusaikataulun. Olemme työaikojen suhteen joustavia, jotta asiakkaidemme ydintekeminen häiriintyy mahdollisimman vähän timanttisahauksen takia.

Meiltä myös Teollisuuspurku | Saneeraus- ja rakennuspurku

PALVELEMME 24/7 NUMEROSSA

050 336 6012

VT & Partners logo

VT & Kumpp Construction Oy

Ahertajankaarto 23, 74120 IISALMI

Kuurnankatu 43, 80130 JOENSUU

Siementie 8 as 2, 28600 PORI

050 336 6012
info@vtpartners.fi

Purkutyöt

044 977 6592
jussi.virtanen@vtpartners.fi

Puhdistuspalvelut

040 774 0487
joonas.ronkainen@vtpartners.fi

Päivystysnumero

Palvelemme 24/7
050 336 6012

 

Sertifikaatti logo Sertifikaatti logo

Copyright © 2024 VT & Kumpp Construction Oy