Timanttisahaus ja -poraus
Pyydä tarjous!

Timanttisahaus ja -poraus purkukohteisiin

Toteutamme timanttisahaukset ja -poraukset ammattitaidolla ympäri Suomea liikkuvalla kalustolla. Pääsemme paikalle nopeallakin aikataululla ja teemme töitä vaikka yöllä, jotta asiakkaamme ydintoiminta häiriintyy mahdollisimman vähän. Asiakkaamme arvostavat joustavuutta työmme suoritusaikatauluissa, esimerkiksi työskenneltäessä iltaisin tai viikonloppuisin, jotta työt saadaan tehtyä häiritsemättä kohtuuttomasti päiväaikaista toimintaa.

Timanttisahauksen edut

Timanttisahaus on erittäin tarkka leikkuumenetelmä, jolla voidaan tehdä äärimmäiset tarkat ja puhtaat leikkaukset monenlaisiin rakennusmateriaaleihin kuten betoniin, kallioon ja tiileen. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun on tarpeen välttää halkeamia tai rakenteiden vaurioita.

Timanttisahausta käytetään myös ovi- ja ikkuna-aukkojen tekemiseen sekä kulkuaukkojen suurentamiseen. Se sopii myös katon, lattian ja seinien sahaamiseen. Timanttisahaus tarjoaa huippuluokan suorituskykyä timanttiterien ansiosta, jotka leikkaavat jopa kaikkein kovimmat materiaalit vaivattomasti ja tarkasti.

Tehokkaan pölyn- ja kivensyönnönhallinnan ansiosta työskentely on siistiä ja ympäristöystävällistä. Perinteisiin voimakkaammin ääntä ja pölyä aiheuttaviin sahaustekniikoihin verrattuna, timanttisahaus on hiljainen ja vähäpölyinen ratkaisu. Tämä on tärkeää niin työntekijöiden terveyden, viihtyvyyden kuin ympäristövaikutustenkin kannalta. Turvallisesti suoritettu timanttisahaus vähentää onnettomuusriskiä työmaalla ja suojaa sekä työntekijöitä että ympäröivää aluetta. Lisäksi timanttisahauksella saa tarkkaa ja siistiä jälkeä nopeasti verrattuna esimerkiksi piikkaukseen.

Timanttisaha on erittäin tehokas työkalu, joka leikkaa nopeasti ja tehokkaasti läpi erilaisten materiaalien. Tämä voi nopeuttaa rakennusprojekteja merkittävästi ja säästää kuluja. Asiakkaamme arvostavat kustannustehokkaita ratkaisuja, joissa yhdistyvät työn laadukkuus ja kohtuullinen hinta. Sahauksen hinta määräytyy materiaalin laadun ja paksuuden sekä käytetyn työmenetelmän ja ajan mukaan.

Miksi tilata timanttisahaus meiltä?

  • Olemme tavoitettavissa vuorokauden ympäri 24/7 puh. 050 3366 012
  • Palvelemme koko Suomessa
  • 10 vuoden kokemus
  • Monipuolinen osaaminen, olemme tarkkoja ja siistejä
  • Asiakaslähtöisyys, hiljainen ja vähäpölyinen työskentely
  • Laadukas kalusto

Timanttisahauksen ja -porauksen menetelmät ja laitteet

Jokaisella rakennusprojektilla on omat erityistarpeensa ja vaatimuksensa. Valitsemme oikean laitteiston ja menetelmän timanttisahaukseen aina kohteen, materiaalin ja asiakkaan tarpeen mukaan. Kokeneet ja ammattitaitoiset työntekijämme takaavat asiantuntijuudellaan työn laadun. Suoritamme työt huolellisesti ilman, että rakenteille tai materiaaleille aiheutuu vahinkoa.

Meillä on käytössä käsisahoja, seinäsahoja, holvisahoja ja kehäsahoja sekä erilaisia timanttiporia. Seinäsahaus soveltuu suorien, mittatarkkojen alueiden sahaamiseen eli esimerkiksi oviaukon tekemiseen. Timanttiporalla porataan puolestaan pyöreitä reikiä.

Timanttisahaus on aikaa säästävä ratkaisu, joka takaa täsmällisen ja mittatarkan leikkauksen ilman ylimääräisiä korjaustarpeita. Tavoitteenamme on tehokas ja nopea työsuoritus etenkin, kun työskentelemme aikataulun puitteissa. Hiljainen ja vähän tärinää aiheuttava menetelmä tekee työskentelystä mukavaa niin toteuttajalle kuin kohteen läheisyydessä oleville asukkaille. Mahdollisimman pieni pölyn ja melun tuottaminen on timanttisahauksessa tärkeää etenkin työskenneltäessä sisätiloissa tai asutuilla alueilla.

Ota yhteyttä joustavaan ja luotettavaan ammattilaiseen

Timanttileikkaus eli timanttisahaus sekä -poraus sopivat niin saneerauskohteisiin vanhojen kivi-, betoni- ja kalliorakenteiden leikkaamiseen kuin uudiskohteiden erilaisten kulkuaukkojen sahaamiseen. Olemme kokenut ammattilainen, joka toimii ympäri Suomen nopealla toimitusajalla ja aina laadukkaalla jäljellä. Teemme timanttisahaukset kaikkien voimassa olevien määräysten ja rakennuslupien mukaisesti.

Jätä meille yhteydenottopyyntö, soita 045 149 8388 tai lähetä sähköpostia info@vtpartners.fi. Saat alustavan tarjouksen timanttisahauksesta, jonka jälkeen voimme tulla kartoituskäynnille antamaan lopullisen tarjouksen. Tämän jälkeen sovimme toteutusaikataulun. Olemme työaikojen suhteen joustavia, jotta asiakkaidemme ydintekeminen häiriintyy mahdollisimman vähän timanttisahauksen takia.

Meiltä myös Teollisuuspurku | Saneeraus- ja rakennuspurku

Usein Kysytyt Kysymykset

Timanttisahauksen etuja ovat mm. tarkka leikkausjälki, vähäinen melu ja tärinä, kyky leikata suurempiakin syvyyksiä, mahdollisuus säädellä leikkaussyvyyttä, sekä se, että pöly ja muut haitalliset aineet pysyvät vähäisinä työskenneltäessä vesijäähdytyksen ansiosta.

Timanttisahan leikkaussyvyys riippuu sahan koosta sekä käytetystä terästä. Yleensä syvyydet vaihtelevat muutamasta millimetristä jopa useiden metrien syvyyteen. Tarkemman tiedon saat ottamalla yhteyttä meidän asiantuntijoihimme, jotka voivat neuvoa projektisi tarpeisiin sopivimmat ratkaisut.

Ota yhteyttä

Kyllä, timanttisahaus on turvallinen menetelmä, kun se toteutetaan alan turvallisuusmääräysten mukaisesti. Käyttämällä ammattitaitoisia tekijöitä ja asianmukaisia turvatoimia voimme varmistaa sekä työntekijöiden että ympäristön turvallisuuden.

Kyllä voi. Timanttisahaus sopii erinomaisesti myös sisätiloihin, koska menetelmä tuottaa vähän melua ja pölyä, kun sitä käytetään oikein esimerkiksi asianmukaisen imulaitteiston kanssa.

Timanttisahauksella voi leikata useimpia kovia materiaaleja, kuten betonia, tiiltä, kiveä ja metallia. Jotkut erikoismateriaalit, kuten erittäin tiheä betoni, saattavat vaatia erityisiä teriä ja tekniikoita. Mikäli materiaalisi on poikkeuksellinen, otathan meihin yhteyttä niin voimme keskustella parhaasta lähestymistavasta.

Kysy lisää

Timanttisahauksen tärkeimmät erot verrattuna perinteisiin sahaustapoihin ovat sen tarkkuus, kyky leikata syvältä ja paksuista materiaaleista, sekä menetelmän vähäinen melu ja tärinä. Lisäksi timanttiterät kestävät kuumuutta ja kulumista huomattavasti paremmin kuin perinteiset sahaterät.

Valmistautuminen alkaa ottamalla yhteyttä ammattitaitoiseen timanttisahauksen eli meihin. Keskustelemme kanssasi projektisi tarpeista ja mitoitamme työn oikein. Varmistamme myös, että alue on valmisteltu sahausta varten, tarvittavat turvatoimet ovat käytössä ja että mahdolliset muut rakenteet ja tilat on suojattu sahaustöiden ajaksi.

PALVELEMME 24/7 NUMEROSSA

050 336 6012

VT & Partners logo

VT & Kumpp Construction Oy

Ahertajankaarto 23, 74120 IISALMI

Kuurnankatu 43, 80130 JOENSUU

Siementie 8 as 2, 28600 PORI

info@vtpartners.fi

Purkutyöt

044 977 6592
jussi.virtanen@vtpartners.fi

Puhdistuspalvelut

040 774 0487
joonas.ronkainen@vtpartners.fi

Päivystysnumero

Palvelemme 24/7
050 336 6012

 

Sertifikaatti logo Sertifikaatti logo

Copyright © 2024 VT & Kumpp Construction Oy