Timanttisahaus ja -poraus
Pyydä tarjous!

Timanttisahaus ja -poraus purkukohteisiin

Toteutamme timanttisahaukset ja -poraukset ammattitaidolla ympäri Suomea liikkuvalla kalustolla. Pääsemme paikalle nopeallakin aikataululla ja teemme töitä vaikka yöllä, jotta asiakkaamme ydintoiminta häiriintyy mahdollisimman vähän.

Timanttisahauksen edut

Timanttisahaus sopii kovan materiaalin kuten betonin, kallion, kiven tai tiilen sahaamiseen. Menetelmää käytetään esimerkiksi ovi- ja ikkuna-aukkojen tekemiseen tai kulkuaukkojen suurentamiseen. Se sopii sekä katon, lattian että seinän sahaamiseen.

Timanttisahaus on pölytön menetelmä eikä aiheuta runkomelua. Lisäksi timanttisahauksella saa tarkkaa ja siistiä jälkeä nopeasti verrattuna esimerkiksi piikkaukseen. Hinta määräytyy materiaalin laadun ja paksuuden sekä käytetyn työmenetelmän ja ajan mukaan.

Miksi juuri VT & Kumpp?

  • Olemme tavoitettavissa vuorokauden ympäri 24/7 puh. 041 315 2776
  • Palvelemme koko Suomessa
  • 10 vuoden kokemus
  • Monipuolinen osaaminen
  • Asiakaslähtöisyys
  • Laadukas kalusto

Timanttisahauksen ja -porauksen menetelmät ja laitteet

Valitsemme oikean laitteiston ja menetelmän timanttisahaukseen aina kohteen, materiaalin ja asiakkaan tarpeen mukaan. Meillä on käytössä käsisahoja, seinäsahoja, holvisahoja ja kehäsahoja sekä erilaisia timanttiporia. Seinäsahaus soveltuu suorien, mittatarkkojen alueiden sahaamiseen eli esimerkiksi oviaukon tekemiseen. Timanttiporalla porataan puolestaan pyöreitä reikiä.

Ota yhteyttä joustavaan ja luotettavaan ammattilaiseen

Timanttileikkaus eli timanttisahaus tai -poraus sopivat niin saneerauskohteisiin vanhojen kivi-, betoni- ja kalliorakenteiden leikkaamiseen kuin uudiskohteiden erilaisten kulkuaukkojen sahaamiseen. Olemme kokenut ammattilainen, joka toimii ympäri Suomen nopealla toimitusajalla ja aina laadukkaalla jäljellä.

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön, soittaa 045 149 8388 tai lähettää sähköpostia. Saat alustavan tarjouksen timanttisahauksesta, jonka jälkeen voimme tulla kartoituskäynnille antamaan lopullisen tarjouksen. Tämän jälkeen sovimme toteutusaikataulun. Olemme työaikojen suhteen joustavia, jotta asiakkaidemme ydintekeminen häiriintyy mahdollisimman vähän.

PALVELEMME 24/7 NUMEROSSA

041 315 2776

VT & Partners logo

VT & Kumpp Construction Oy

Siementie 8 as 2, 28600 PORI
info@vtpartners.fi

Purkutyöt

044 977 6592
jussi.virtanen@vtpartners.fi

 

Päivystysnumero

Palvelemme 24/7

041 315 2776

Copyright © 2021 VT & Kumpp Construction Oy