Suurtehoimurointi
Pyydä tarjous!

Suurtehoimurointi yrityksille ja yksityisille kuluttajille

Suurtehoimurointi ja -puhallus poistavat pölyä, kemikaaleja, likaa, hiekkaa, jätteitä ja jopa nesteitä turvallisesti ja tehokkaasti. Palvelemme nopeasti ja luotettavalla ammattitaidolla yrityksiä, julkista sektoria sekä yksityisiä kuluttajia Uudenmaan, Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Itä-Suomen alueilla. Kun tarvitset suurtehoimurointia tai -puhallusta, ota yhteyttä meihin!

Suurtehoimuroinnista on moneksi

Suurtehoimurointi on tarkoitettu nimensä mukaisesti erilaisten materiaalien tehokkaaseen imurointiin. Se on huomattavasti nopeampaa ja tehokkaampaa kuin perinteiset siivous- ja poistomenetelmät. Suurtehoimurointia käytetään usein teollisuuden puhdistus-, saneeraus- ja kunnossapitotöissä, joissa tarve aineiden poistamiselle on suurta. Suurtehoimurointi mahdollistaa myös vaaranalaisen tai myrkyllisen jätteen poistamisen turvallisesti. Imuroinnin avulla vältytään myös epäterveelliseltä pölyltä ja muilta lisätöiltä. Esimerkiksi teollisuudelle tehtävissä töissä yleisimpiä ovat kattilatuhkan ja -hiekan imuroinnit.

Suurtehoimuroinnilla voidaan imuroida monipuolisesti kaikenlaista materiaalia kuten märkiä materiaaleja ja nesteitä. Näitä voivat olla esimerkiksi märkä villa, hiekka, liete, vesi. Voimme siis imuroida sekä kuivat että märät materiaalit tarpeen mukaan.

Yksityiselle ja julkiselle sektorille teemme muun muassa vanhojen talojen sekä rivi- ja kerrostalojen alapohjien maa-aineksen imutöitä. Lisäksi teemme julkiselle sektorille kattosingeleiden imuja. Saneerausalalla suurtehoimurointi on tärkeä osa remonttiprosessia. Imurit, joiden imuteho on suuri, mahdollistavat esimerkiksi purkujätteen tehokkaan poiston. Näin tilat saadaan nopeasti ja siististi uudelleen käyttöön. Tehokas imurointi vähentää pölyn ja muiden hiukkasten leviämistä ympäristöön, mikä on tärkeää työympäristön terveydelle ja ilmanlaadulle.

Suurtehoimurointia voidaan hyödyntää myös maankaivuutöissä. Tämä on suositeltava työtapa esimerkiksi silloin kun kaapeleiden etsimisessä tarvitaan turvallista ratkaisua. Työ on nopeaa eikä aiheuta pölyhaittoja ympäristöön. Imuroitava jäte menee suoraan säiliöön, josta se kuljetetaan edelleen loppusijoituspaikkaan.

Suurtehoimuroitavat materiaalit

Kuivat materiaalit:

 • Rakennusjätteet
 • Purut
 • Maa-ainekset
 • Tuhka
 • Singeli

Märät materiaalit:

 • Vesi ja lumi
 • Nesteet
 • Lietteet

Miksi suurtehoimurointi meiltä?

 • Vasteaikamme on nopea ja tulemme nopeasti paikalle. Tilanteesta riippuen olemme töissä 1-8 tunnin kuluessa tilauksesta.
 • Päivystys 24/7 puh. 050 336 6012
 • Olemme ripeä ja luotettava toimija, joka tekee sen minkä lupaa.
 • Meillä on vankka ammattitaito ja kokemus suurtehoimuroinneista sekä -puhalluksista. Vaikka yritys on perustettu vuonna 2005, on henkilökunnallamme yhteensä vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito suurtehoimurointitöistä.
 • Olemme kustannustehokas toimija.

Miten tilaan imurointityön ja miten se etenee?

Ota yhteyttä joko soittamalla 045 149 8388 tai lähettämällä sähköpostia info@vtpartners.fi . Voit myös jättää kätevästi yhteydenottopyynnön sivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Saat meiltä alustavan tarjouksen suurtehoimurointityöstä, jonka jälkeen voimme tulla suoraan töihin tai vaihtoehtoisesti kartoituskäynnille antamaan lopullisen tarjouksen.

Olemme työaikojen suhteen varsin joustavia, jotta asiakkaidemme ydintekeminen häiriintyisi mahdollisimman vähän suurtehoimuroinnin takia. Suurtehoimurointi takaa tehokkaan, turvallisen ja ympäristöystävällisen ratkaisun! Olipa kyseessä sitten säännöllinen kunnossapito tai yksittäinen projekti, suurtehoimuroinnin avulla voit parantaa yrityksenne tuotantoprosesseja, vähentää seisokkiaikoja ja ylläpitää turvallista sekä puhdasta työympäristöä.

Myös suurtehopuhalluksia

Tarjoamme myös suurtehopuhallustöitä yrityksille ja kotitalouksille. Suurtehopuhallukset ovat pääasiassa soran ja hiekan poistotöitä.

Kun tarvitset ammattitaitoista ja nopeaa suurtehoimurointi tai -puhallustyötä, ota yhteyttä meihin. Palvelemme nopeasti ja varmasti Satakunnan, Pirkanmaan, Uudenmaan, Keski-Suomen ja Itä-Suomen alueilla.

Meiltä myös Imuautopalvelut | Korkeapainepesut | Teollisuuden puhdistukset | Vesipiikkaukset

Usein Kysytyt Kysymykset

Suoritusaika riippuu projektiin liittyvistä tekijöistä, kuten imuroitavan materiaalin määrästä ja tyypistä sekä kohteen sijainnista. Yleensä palvelumme ovat nopeita ja tehokkaita, ja pyrimme aina minimoimaan häiriön teidän toiminnalle.

Kyllä on. Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Asiakaslähtöiset imurointiratkaisumme noudattavat kaikkia turvallisuusstandardeja ja voimassa olevia määräyksiä vaarallisten aineiden käsittelyssä.

Imurimme on varustettuja käsittelemään laaja kirjo erilaisia aineita, myös nestemäisiä ja märkiä jätteitä. Keskustelemme mielellämme erityistarpeistanne ja tarjoamme ratkaisun, joka toimii parhaiten teille.

Ota yhteyttä

Imurointietäisyys voidaan sopeuttaa projektinne vaatimusten mukaisesti. Tarkat etäisyydet riippuvat käyttämiemme laitteiden tyypistä ja imuroitavan materiaalin ominaisuuksista.

Valmistelutoimenpiteet riippuvat kunkin projektin luonteesta ja vaatimuksista. Meidän asiantuntijamme käyvät läpi tarvittavat vaiheet ennen toimenpiteen aloittamista, jotta kaikki sujuu moitteettomasti ja turvallisesti.

Käytämme edistyneitä suodatusteknologioita ja tiiviitä imujärjestelmiä, jotka estävät aineiden leviämisen ympäristöön. Ympäristön suojeleminen on oleellinen osa vastuullisuuskäytäntöjämme.

Suurtehoimurointi on paljon voimakkaampi ja tehokkaampi menetelmä, joka on suunniteltu poistamaan nopeasti ja tehokkaasti suuria materiaalimääriä ja käsittelemään poikkeuksellisesti haastavia imurointitehtäviä, jotka ylittävät perinteisten teollisuusimureiden kyvyt.

PALVELEMME 24/7 NUMEROSSA

050 336 6012

VT & Partners logo

VT & Kumpp Construction Oy

Ahertajankaarto 23, 74120 IISALMI

Kuurnankatu 43, 80130 JOENSUU

Siementie 8 as 2, 28600 PORI

info@vtpartners.fi

Purkutyöt

044 977 6592
jussi.virtanen@vtpartners.fi

Puhdistuspalvelut

040 774 0487
joonas.ronkainen@vtpartners.fi

Päivystysnumero

Palvelemme 24/7
050 336 6012

 

Sertifikaatti logo Sertifikaatti logo

Copyright © 2024 VT & Kumpp Construction Oy