Suurtehoimurointi yrityksille ja yksityisille kuluttajille

Suurtehoimurointi ja -puhallus luotettavalla ammattitaidolla VT & Kumpp Construction Oy:ltä  yritysten, kuten teollisuuden, ja julkisen sektorin sekä yksityisten kuluttajien tarpeisiin. Palvelemme nopeasti ja varmasti Uudenmaan, Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Itä-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Kun tarvitset suurtehoimurointia tai -puhallusta, ota yhteyttä meihin!

Suurtehoimuroinnista on moneksi

Suurtehoimurointi on tarkoitettu nimensä mukaisesti erilaisten materiaalien tehokkaaseen imurointiin. Suurtehoimuroinnin avulla vältytään sekä epäterveelliseltä pölyltä että muilta lisätöiltä. Esimerkiksi teollisuudelle tehtävissä töissä yleisimpiä ovat kattilatuhkan ja -hiekan imuroinnit. Mutta suurtehoimuroinnissa voidaan imuroida monipuolisesti kaikenlaista materiaalia kuten märkiä materiaaleja ja nesteitä. Näitä voivat olla esimerkiksi märkä villa, hiekka, liete, vesi. Voimme siis imuroida sekä kuivat sekä märät materiaalit tarpeen mukaan.

Yksityiselle ja julkiselle sektorille teemme muun muassa vanhojen talojen, esimerkiksi rivi- ja kerrostalojen, alapohjien maa-aineksen imutöitä.

Lisäksi teemme julkiselle sektorille kattosingeleiden imuja.

Suurtehoimurointia voidaan hyödyntää myös maankaivuutöissä. Tämä on suositeltava työtapa esimerkiksi silloin kun kaapeleiden etsimisessä tarvitaan turvallista ratkaisua.

Työ on nopeaa eikä aiheuta pölyhaittoja ympäristöön. Imuroitava jäte menee säiliöön, josta se kuljetetaan edelleen loppusijoituspaikkaan.

Suurtehoimuroitavat

Kuivat materiaalit:

 • Rakennusjätteet
 • Purut
 • Maa-ainekset
 • Tuhka
 • Singeli

Märät materiaalit:

 • Vesi ja lumi
 • Nesteet
 • Lietteet

Miksi suurtehoimurointi meiltä?

 • Nopeasti paikalle. Vasteaikamme on nopea. Tilanteesta riippuen olemme töissä 1-8 h tilauksesta.
 • Päivystys 24/7.
 • Olemme luotettava toimija, joka tekee sen minkä lupaa.
 • Meillä on vankka ammattitaito ja kokemus suurtehoimuroinneista sekä -puhalluksista. Vaikka yritys on perustettu vuonna 2005, on henkilökunnallamme yhteensä vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito suurtehoimurointitöistä.
 • Olemme kustannustehokas toimija.

Miten tilaan työn ja miten se etenee?

Voit ottaa yhteyttä joko soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai jättää kätevästi yhteydenottopyynnön sivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Saat meiltä alustavan tarjouksen suurtehoimurointityöstä, jonka jälkeen voimme tulla suoraan töihin tai vaihtoehtoisesti kartoituskäynnille antamaan lopullisen tarjouksen. Olemme työaikojen suhteen varsin joustavia, jotta asiakkaidemme ydintekeminen häiriintyisi mahdollisimman vähän.

Myös suurtehopuhalluksia

Tarjoamme myös suurtehopuhallustöitä yrityksille ja kotitalouksille. Suurtehopuhallukset ovat pääasiassa soran ja hiekan poistotöitä. Kun tarvitset ammattiotaitoista ja nopeaa suurtehoimurointi ja -puhallustyötä, ota yhteyttä meihin. Palvelemme nopeasti ja varmasti Satakunnan, Pirkanmaan, Uudenmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Itä-Suomen alueilla.

PALVELEMME 24/7 NUMEROSSA

041 315 2776

VT & Partners logo

VT & Kumpp Construction Oy

Siementie 8 as 2, 28600 PORI
info@vtpartners.fi

Purkutyöt

044 977 6592
jussi.virtanen@vtpartners.fi

 

Päivystysnumero

Palvelemme 24/7

041 315 2776

Copyright © 2022 VT & Kumpp Construction Oy