Suurtehoimurointi
Pyydä tarjous!

Suurtehoimurointi yrityksille ja yksityisille kuluttajille

Suurtehoimurointi ja -puhallus luotettavalla ammattitaidolla yritysten ja julkisen sektorin sekä yksityisten kuluttajien tarpeisiin poistaa pölyä, kemikaaleja tai muita materiaaleja turvallisesti ja tehokkaasti. Palvelemme nopeasti ja varmasti Uudenmaan, Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Itä-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla. Kun tarvitset suurtehoimurointia tai -puhallusta, ota yhteyttä meihin!

Suurtehoimuroinnista on moneksi

Suurtehoimurointi on tarkoitettu nimensä mukaisesti erilaisten materiaalien tehokkaaseen imurointiin. Suurtehoimurointeja käytetään usein teollisuuden puhdistus-, saneeraus- ja kunnossapitotöissä, joissa tarve aineiden poistamiselle on suurta. Imuroinnin avulla vältytään sekä epäterveelliseltä pölyltä että muilta lisätöiltä. Esimerkiksi teollisuudelle tehtävissä töissä yleisimpiä ovat kattilatuhkan ja -hiekan imuroinnit.

Suurtehoimuroinnilla voidaan imuroida monipuolisesti kaikenlaista materiaalia kuten märkiä materiaaleja ja nesteitä. Näitä voivat olla esimerkiksi märkä villa, hiekka, liete, vesi. Voimme siis imuroida sekä kuivat että märät materiaalit tarpeen mukaan.

Yksityiselle ja julkiselle sektorille teemme muun muassa vanhojen talojen sekä rivi- ja kerrostalojen alapohjien maa-aineksen imutöitä. Lisäksi teemme julkiselle sektorille kattosingeleiden imuja. Saneerausalalla suurtehoimurointi on tärkeä osa remonttiprosessia. Imurit, joiden imuteho on suuri, mahdollistavat esimerkiksi purkujätteen tehokkaan poiston. Näin tilat saadaan nopeasti ja siististi uudelleen käyttöön.

Suurtehoimurointia voidaan hyödyntää myös maankaivuutöissä. Tämä on suositeltava työtapa esimerkiksi silloin kun kaapeleiden etsimisessä tarvitaan turvallista ratkaisua. Työ on nopeaa eikä aiheuta pölyhaittoja ympäristöön. Imuroitava jäte menee suoraan säiliöön, josta se kuljetetaan edelleen loppusijoituspaikkaan.

Suurtehoimuroitavat materiaalit

Kuivat materiaalit:

 • Rakennusjätteet
 • Purut
 • Maa-ainekset
 • Tuhka
 • Singeli

Märät materiaalit:

 • Vesi ja lumi
 • Nesteet
 • Lietteet

Miksi suurtehoimurointi meiltä?

 • Vasteaikamme on nopea ja tulemme nopeasti paikalle. Tilanteesta riippuen olemme töissä 1-8 tunnin kuluessa tilauksesta.
 • Päivystys 24/7 puh. 050 336 6012
 • Olemme luotettava toimija, joka tekee sen minkä lupaa.
 • Meillä on vankka ammattitaito ja kokemus suurtehoimuroinneista sekä -puhalluksista. Vaikka yritys on perustettu vuonna 2005, on henkilökunnallamme yhteensä vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito suurtehoimurointitöistä.
 • Olemme kustannustehokas toimija.

Miten tilaan imurointityön ja miten se etenee?

Voit ottaa yhteyttä joko soittamalla 045 149 8388, lähettämällä sähköpostia info@vtpartners.fi tai jättää kätevästi yhteydenottopyynnön sivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Saat meiltä alustavan tarjouksen suurtehoimurointityöstä, jonka jälkeen voimme tulla suoraan töihin tai vaihtoehtoisesti kartoituskäynnille antamaan lopullisen tarjouksen.

Olemme työaikojen suhteen varsin joustavia, jotta asiakkaidemme ydintekeminen häiriintyisi mahdollisimman vähän suurtehoimuroinnin takia. Suurtehoimurointi takaa tehokkaan, turvallisen ja ympäristöystävällisen ratkaisun!

Myös suurtehopuhalluksia

Tarjoamme myös suurtehopuhallustöitä yrityksille ja kotitalouksille. Suurtehopuhallukset ovat pääasiassa soran ja hiekan poistotöitä. Kun tarvitset ammattitaitoista ja nopeaa suurtehoimurointi tai -puhallustyötä, ota yhteyttä meihin. Palvelemme nopeasti ja varmasti Satakunnan, Pirkanmaan, Uudenmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Itä-Suomen alueilla.

Meiltä myös Imuautopalvelut | Korkeapainepesut | Teollisuuden puhdistukset | Vesipiikkaukset

PALVELEMME 24/7 NUMEROSSA

050 336 6012

VT & Partners logo

VT & Kumpp Construction Oy

Lusikkakuja 4, 02780 ESPOO

Teollisuuskatu 12, 74120 IISALMI

Arvopostinkuja 2, 90150 OULU

Siementie 8 as 2, 28600 PORI

050 336 6012
info@vtpartners.fi

Purkutyöt

044 977 6592
jussi.virtanen@vtpartners.fi

 

Päivystysnumero

Palvelemme 24/7
050 336 6012

Copyright © 2023 VT & Kumpp Construction Oy