Imuautopalvelut
Pyydä tarjous!

Imuautopalvelut teollisuuden tarpeisiin

Imuautopalvelut ovat erikoiskuljetuspalveluita, jotka keskittyvät kiinteiden ja nestemäisten jätteiden poistamiseen ja kuljettamiseen. Imuautopalvelut ovat teollisuudelle usein välttämättömiä erilaisissa tilanteissa, kuten viemärin puhdistuksessa, öljyvahinkojen puhdistuksessa, saostuskaivojen tyhjennyksessä tai teollisuusjätteiden poistamisessa. Hyödynnämme kuivaimua esimerkiksi rakennustyömailla tai teollisuusympäristöissä, joissa on tarpeen siivota suuria määriä kiinteää jätettä.

Olemme ammattitaitoinen kumppani, joka reagoi asiakkaan tarpeeseen ja vaatimuksiin välittömästi. Saat meiltä ensiluokkaiset imuautopalvelut jokaiseen tilanteeseen vaikka keskellä yötä. Toteutamme märkä- ja kuivaimut teollisuuden tarpeisiin pitkällä kokemuksella ja huolellisuudella ympäri Suomen.

Teemme kuivaimut:

  • Rakennusjätteet
  • Purut
  • Maa-ainekset
  • Tuhka
  • Suurtehoimurointi

Meiltä myös märkäimut:

  • Vesi ja lumi
  • Nesteet
  • Lietteet
  • Vaaralliset aineet
  • Öljysäiliöiden tyhjennykset ja pesut

Teollisuuden imuroinnit pitkällä kokemuksella

Meillä on monipuolinen imuautokalusto, jolla pystymme toteuttamaan kaikki teollisuuden märkä- ja kuivaimut. Imuautomme ovat erikoisvarusteltuja ajoneuvoja, jotka kykenevät imemään, kuljettamaan ja hävittämään nestemäistä ja kiinteää jätettä kuten lietettä, öljyä sekä kemikaalijätettä. Päätoimipaikkamme on Pori, mutta teemme töitä ympäri Pirkanmaata ja Etelä-Suomea sekä tarvittaessa kaikkialla Suomessa.

Imuautopalvelumme on suunniteltu ennen kaikkea teollisuuden tarpeisiin. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme välttyvät tuotantokatkoksilta, joten reagoimme tilauksiin kaikkina vuorokaudenaikoina. Joustavana toimijana pystymme auttamaan asiakkaitamme nopealla aikataululla ja hoidamme myös kaikkein haastavimmat kohteet ammattitaidolla.

Erityisesti teollisuusjätteen käsittelyssä imuautopalvelut ovat korvaamattomia. Imuautomme kykenevät poistamaan suuria määriä jätettä vaivattomasti ja tehokkaasti, mikä voi säästää yrityksellesi sekä aikaa että rahaa. Imuautopalvelut ovat myös tärkeä osa ympäristön suojelua, sillä niiden avulla voidaan varmistaa, että vaaralliset ja haitalliset aineet poistetaan ympäristöstä turvallisesti ja vastuullisesti.

Miksi valita VT & Kumpp. imuautopalvelut?

Modernit imuautot, osaaminen ja kokemus takaavat laadukkaiden ja tehokkaiden palveluiden tarjoamisen asiakkaillemme. Päivystämme vuorokauden ympäri, jotta asiakkaamme saavat aina palvelua. Pystymme toteuttamaan kaikenlaiset teollisuuden imuriauton palvelut yli 15 vuoden kokemuksella. Meiltä saat myös suurtehoimuroinnit ja muut puhdistuspalvelut eli voimme hoitaa samalla kertaa esimerkiksi kattilan tai säiliön tyhjennyksen ja puhdistuksen.

Voit soittaa 045 149 8388, lähettää sähköpostia info@vtpartners.fi tai jättää yhteydenottopyynnön. Saat alustavan tarjouksen imuautopalveluista, jonka jälkeen voimme tulla kartoituskäynnille antamaan lopullisen tarjouksen. Tämän jälkeen sovimme toteutusaikataulun. Olemme työaikojen suhteen joustavia, jotta asiakkaidemme ydintekeminen häiriintyy mahdollisimman vähän.

Imuautopalvelulla tuomme ammattitaidon ja luotettavuuden kaikkien asiakkaidemme käyttöön ja olemme ylpeitä poikkeuksellisesta palvelustamme. Kun tarvitset tehokasta ja ympäristöystävällistä imuautopalvelua, VT & Kumpp. on luotettava valinta. Ota yhteyttä tehokkaaseen ja luotettavaan kumppaniin!

PALVELEMME 24/7 NUMEROSSA

050 336 6012

VT & Partners logo

VT & Kumpp Construction Oy

Lusikkakuja 4, 02780 ESPOO

Teollisuuskatu 12, 74120 IISALMI

Arvopostinkuja 2, 90150 OULU

Siementie 8 as 2, 28600 PORI

050 336 6012
info@vtpartners.fi

Purkutyöt

044 977 6592
jussi.virtanen@vtpartners.fi

 

Päivystysnumero

Palvelemme 24/7
050 336 6012

Copyright © 2023 VT & Kumpp Construction Oy