Imuautopalvelut
Pyydä tarjous!

Imuautopalvelut teollisuuden tarpeisiin

Olemme kumppani, joka reagoi asiakkaan tarpeeseen ja vaatimuksiin välittömästi. Saat meiltä ensiluokkaiset imuautopalvelut jokaiseen tilanteeseen vaikka keskellä yötä. Toteutamme märkä- ja kuivaimut teollisuuden tarpeisiin pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla ympäri Suomen.

Kuivaimut:

  • Rakennusjätteet
  • Purut
  • Maa-ainekset
  • Tuhka
  • Suurtehoimurointi

Märkäimut:

  • Vesi ja lumi
  • Nesteet
  • Lietteet
  • Vaaralliset aineet
  • Öljysäiliöiden tyhjennykset ja pesut

Teollisuuden imuroinnit pitkällä kokemuksella

Meillä on monipuolinen imuautokalusto, jolla pystymme toteuttamaan kaikki teollisuuden märkä- ja kuivaimut. Päätoimipaikkamme on Pori, mutta teemme töitä ympäri Pirkanmaata ja Etelä-Suomea sekä tarvittaessa kaikkialla Suomessa.

Imuautopalvelut on suunniteltu ennen kaikkea teollisuuden tarpeisiin. Pyrimme siihen, että asiakkaamme välttyvät tuotantokatkoksilta, joten reagoimme tilauksiin kaikkina vuorokaudenaikoina. Joustavana toimijana pystymme auttamaan asiakkaitamme nopealla aikataululla ja hoidamme myös kaikkein haastavimmat kohteet ammattitaidolla.

Miksi valita VT & Kumpp. imuautopalvelut?

Modernit imuautot, osaaminen ja kokemus takaavat laadukkaiden ja tehokkaiden palveluiden tarjoamisen asiakkaillemme. Päivystämme vuorokauden ympäri, jotta asiakkaamme saavat aina palvelua. Pystymme toteuttamaan kaikenlaiset teollisuuden imuriauton palvelut yli 15 vuoden kokemuksella. Meiltä saat myös suurtehoimuroinnit ja muut puhdistuspalvelut eli voimme hoitaa samalla kertaa esimerkiksi kattilan tai säiliön tyhjennyksen ja puhdistuksen. Tilaa imuauto!

Voit soittaa 045 149 8388, lähettää sähköpostia info@vtpartners.fi tai jättää yhteydenottopyynnön. Saat alustavan tarjouksen imuautopalveluista, jonka jälkeen voimme tulla kartoituskäynnille antamaan lopullisen tarjouksen. Tämän jälkeen sovimme toteutusaikataulun. Olemme työaikojen suhteen joustavia, jotta asiakkaidemme ydintekeminen häiriintyy mahdollisimman vähän.

Imuautopalvelulla tuomme ammattitaidon ja luotettavuuden kaikkien asiakkaidemme käyttöön, ja olemme ylpeitä poikkeuksellisesta palvelustamme. Jos tarvitset tehokasta ja ympäristöystävällistä imuautopalvelua, VT & Kumpp. on luotettava valinta. Ota yhteyttä tehokkaaseen ja luotettavaan kumppaniin!

PALVELEMME 24/7 NUMEROSSA

050 336 6012

VT & Partners logo

VT & Kumpp Construction Oy

Lusikkakuja 4, 02780 ESPOO

Teollisuuskatu 12, 74120 IISALMI

Arvopostinkuja 2, 90150 OULU

Siementie 8 as 2, 28600 PORI

050 336 6012
info@vtpartners.fi

Purkutyöt

044 977 6592
jussi.virtanen@vtpartners.fi

 

Päivystysnumero

Palvelemme 24/7

050 336 6012

Copyright © 2023 VT & Kumpp Construction Oy