Imuautopalvelut
Pyydä tarjous!

Imuautopalvelut teollisuuden tarpeisiin

Imuautopalvelut ovat erikoiskuljetuspalveluita, jotka keskittyvät kiinteiden ja nestemäisten jätteiden poistamiseen ja kuljettamiseen. Imuautot ovat teollisuudelle usein välttämättömiä erilaisissa tilanteissa, kuten viemärin puhdistuksessa, öljyvahinkojen puhdistuksessa, saostuskaivojen tyhjennyksessä tai teollisuusjätteiden poistamisessa. Hyödynnämme kuivaimua esimerkiksi rakennustyömailla tai teollisuusympäristöissä, joissa on tarpeen siivota suuria määriä kiinteää jätettä.

Olemme ammattitaitoinen kumppani, joka reagoi asiakkaan tarpeeseen ja vaatimuksiin välittömästi. Saat meiltä ensiluokkaiset imuautopalvelut jokaiseen tilanteeseen vaikka keskellä yötä. Toteutamme märkä- ja kuivaimut teollisuuden tarpeisiin pitkällä kokemuksella ja huolellisuudella ympäri Suomen. Tarjoamme palvelua myös Itä-Suomen alueella, joten tilaa imuauto Kajaaniin, Iisalmeen, Kuopioon tai Joensuuhun.

Teemme kuivaimut:

  • Rakennusjätteet
  • Purut
  • Maa-ainekset
  • Tuhka
  • Suurtehoimurointi

Meiltä myös märkäimut:

  • Vesi ja lumi
  • Nesteet
  • Lietteet
  • Vaaralliset aineet
  • Öljysäiliöiden tyhjennykset ja pesut

Teollisuuden imuroinnit pitkällä kokemuksella

Meillä on monipuolinen imuautokalusto, jolla pystymme toteuttamaan kaikki teollisuuden märkä- ja kuivaimut. Imuautomme ovat erikoisvarusteltuja ajoneuvoja, jotka kykenevät imemään, kuljettamaan ja hävittämään nestemäistä ja kiinteää jätettä kuten lietettä, öljyä sekä kemikaalijätettä. Päätoimipaikkamme on Pori, mutta teemme töitä ympäri Pirkanmaata ja Etelä-Suomea sekä tarvittaessa kaikkialla Suomessa.

Imuautopalvelumme on suunniteltu ennen kaikkea teollisuuden tarpeisiin. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme välttyvät tuotantokatkoksilta, joten reagoimme tilauksiin kaikkina vuorokaudenaikoina. Joustavana toimijana pystymme auttamaan asiakkaitamme nopealla aikataululla ja hoidamme myös kaikkein haastavimmat kohteet ammattitaidolla.

Erityisesti teollisuusjätteen käsittelyssä imuautopalvelut ovat korvaamattomia. Imevät loka automme kykenevät poistamaan suuria määriä jätettä vaivattomasti ja tehokkaasti, mikä voi säästää yrityksellesi sekä aikaa että rahaa. Imuautopalvelut ovat myös tärkeä osa ympäristön suojelua, sillä niiden avulla voidaan varmistaa, että vaaralliset ja haitalliset aineet poistetaan ympäristöstä turvallisesti ja vastuullisesti.

Miksi valita VT & Kumpp. imuautopalvelut?

Modernit imuautot, osaaminen ja kokemus takaavat laadukkaiden ja tehokkaiden palveluiden tarjoamisen asiakkaillemme. Päivystämme vuorokauden ympäri, jotta asiakkaamme saavat aina palvelua. Pystymme toteuttamaan kaikenlaiset teollisuuden imuriauton palvelut yli 15 vuoden kokemuksella. Meiltä saat myös suurtehoimuroinnit ja muut puhdistuspalvelut eli voimme hoitaa samalla kertaa esimerkiksi kattilan tai säiliön tyhjennyksen ja puhdistuksen.

Voit soittaa 045 149 8388, lähettää sähköpostia info@vtpartners.fi tai jättää yhteydenottopyynnön. Saat alustavan tarjouksen imuautopalveluista, jonka jälkeen voimme tulla kartoituskäynnille antamaan lopullisen tarjouksen. Tämän jälkeen sovimme toteutusaikataulun. Olemme työaikojen suhteen joustavia, jotta asiakkaidemme ydintekeminen häiriintyy mahdollisimman vähän.

Imuautopalvelulla tuomme ammattitaidon ja luotettavuuden kaikkien asiakkaidemme käyttöön ja olemme ylpeitä poikkeuksellisesta palvelustamme. Kun tarvitset tehokasta ja ympäristöystävällistä imuautopalvelua, VT & Kumpp. on luotettava valinta. Ota yhteyttä tehokkaaseen ja luotettavaan kumppaniin!

Usein Kysytyt Kysymykset

Imuautollamme voidaan käsitellä laaja kirjo aineita, kuten teollisuusprosesseissa syntyviä nesteitä, öljyjä, lietteitä ja jätteitä. Ota yhteyttä tarkistaaksesi yksityiskohtainen luettelo käsiteltävissä olevista materiaaleista.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 045 149 8388, sähköpostitse info@vtpartners.fi tai verkkosivumme kautta. Autamme mielellämme löytämään sinulle sopivan ajankohdan palvelulle.

Palvelumme ovat saatavilla Pirkanmaalla, Etelä-Suomessa, Itä-Suomessa ja tarpeen mukaan koko Suomen alueella. Tavoitteenamme on tarjota joustavaa palvelua siellä, missä teollisuusyritykset sitä tarvitsevat.

Olemme valmiita reagoimaan teollisuuden äkillisiin tilanteisiin päivystysnumerossa 050 336 6012

Kaikki keräämämme materiaalit käsitellään ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti. Ne toimitetaan asianmukaisiin käsittelylaitoksiin, joissa ne voidaan kierrättää tai hävittää turvallisesti ja sääntöjen mukaisesti.

Toimittakaa meille etukäteen tietoa käsiteltävistä aineista ja pääsyolosuhteista työmaallenne. Varmistakaa myös, että työalue on turvallinen sekä imuauton että henkilöstön työskennellä.

Kyllä, meillä on kaikki alan standardien edellyttämät luvat ja sertifikaatit, joita tarvitaan luotettavien ja vastuullisten imuautopalveluiden tarjoamiseen.

PALVELEMME 24/7 NUMEROSSA

050 336 6012

VT & Partners logo

VT & Kumpp Construction Oy

Ahertajankaarto 23, 74120 IISALMI

Kuurnankatu 43, 80130 JOENSUU

Siementie 8 as 2, 28600 PORI

info@vtpartners.fi

Purkutyöt

044 977 6592
jussi.virtanen@vtpartners.fi

Puhdistuspalvelut

040 774 0487
joonas.ronkainen@vtpartners.fi

Päivystysnumero

Palvelemme 24/7
050 336 6012

 

Sertifikaatti logo Sertifikaatti logo

Copyright © 2024 VT & Kumpp Construction Oy