Vesipiikkaus
Pyydä tarjous!

Vesipiikkaus vaativiin saneerausurakoihin

Vesipiikkaus siltojen ja betonirakenteiden korjaukseen ja kunnostukseen 700 barista 3000 bariin. Käytössämme on myös piikkausrobotti sekä imuauto. Toteutamme vaativatkin projektit ympäri Suomea. Meiltä onnistuu korkealla ammattitaidolla myös purkutyöt!

Vesipiikkaus kaikkiin tarpeisiin

  • Kattilakivien piikkaukset
  • Siltojen piikkaukset ja kansien rouhinnat
  • Betonirakenteiden piikkaukset
  • Kumioinnin poisto

Menetelmän edut

Vesipiikkaus soveltuu vaurioituneen tai vanhan betonin poistoon oli kyseessä sitten silta, tunneli tai mikä tahansa betonirakenne. Vesipiikkaus on tähän paras menetelmä, sillä se ei vaurioita runkoa, teräsrakenteita eikä aiheuta mikrohalkeilua. Menetelmän vahvuus perustuu siihen, että korkea vedenpaine tunkeutuu hauraaseen betoniin ja irroittaa sen hellävaraisesti.

Menetelmän eduiksi voi laskea myös sen, että se ei aiheuta runkotärinää.

Vesipiikkaus

Miksi VT & Kumpp.?

Olemme tehneet töitä vesipiikkauksen parissa yli 15 vuotta. Valitsemme asiakkaan kohteeseen sopivan koneen, käytettävän paineen sekä veden määrän. Teemme tarkkaa ja siistiä jälkeä, ja viemme tarvittaessa irrotetun betoniaineksen pois työmaalta imuautolla.

Olemme joustava kumppani, ja reagoimme tilauksiin nopealla aikataululla. Teemme asiakaslähtöistä työtä ja etsimme aina asiakkaan tarpeeseen ja kohteen vaatimuksiin parhaiten sopivat työmenetelmät, oli kyseessä sitten purkutyö tai esimerkiksi teollisuuden puhdistus. Voimme joustaa myös työajoissa, jotta asiakkaan toiminta häiriintyy vesipiikkauksen tai muun toimenpiteen takia mahdollisimman vähän.

Ota meihin yhteyttä

Voit soittaa meille, tai jättää soittopyynnön sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, jos tarvitset ammattitaitoista vesipiikkausta. Toimipisteemme sijaitsee Porissa, mutta liikumme koko Suomen alueella tarpeen mukaan. Päivystysnumeromme 050 3366 012 palvelee asiakkaitamme vuorokauden ympäri kiiretapauksissa.

PALVELEMME 24/7 NUMEROSSA

050 3366 012

VT & Partners logo

VT & Kumpp Construction Oy

Siementie 8 as 2, 28600 PORI
info@vtpartners.fi

Purkutyöt

044 977 6592
jussi.virtanen@vtpartners.fi

 

Päivystysnumero

Palvelemme 24/7

050 3366 012

Copyright © 2022 VT & Kumpp Construction Oy