Puhdistuksen ammattilainen
Pyydä tarjous!

Teollisuuden puhdistus

Meiltä saat kaikki teollisuuden puhdistukseen tarvittavat menetelmät ja vahvan osaamisen. Toteutamme korkeapainepesut, imuautopalvelut ja mekaaniset puhdistukset yli 15 vuoden kokemuksella. Päivystämme vuorokauden ympäri ja toimialueemme on koko Suomi.

Teollisuuden puhdistus ammattitaidolla

Etsimme oikean menetelmän puhdistustarpeesta, kohteesta ja teollisuuden alasta riippuen. Tunnemme kaikenlaiset kohteet, myös ne kaikista haastavimmat, joten tiedämme parhaat menetelmät jokaiseen tilanteeseen. Teollisuuden puhdistus vaatii paikalle aina kokeneen ammattilaisen.

Korkeapainepesu ja suurtehoimuroinnit

Toteutamme korkeapainepesut ja UHP-pesut 500 barista 3000 bariin. Lisäksi saat meiltä suurtehoimuroinnit ja imuautopalvelut kuivan massan ja nesteen poistoon. Voimme esimerkiksi tyhjentää öljykattilan ja puhdistaa sen. Lisäksi toteutamme mekaaniset puhdistukset paikoissa, joissa ei voida käyttää vettä.

Miksi VT & Kumpp.?

  • Puhdistamme haastavatkin kohteet
  • 24/7 päivystys
  • Nopeat reagointiajat
  • Yli 15 vuoden kokemus
  • Asiakaslähtöinen toimintamalli
  • Toimialueena koko Suomi

Kuinka palvelumme toimii?

Teollisuuden puhdistus voidaan toteuttaa kertaluontoisena palveluna tai kanssamme voi laatia jatkuvan sopimuksen. Säännöllinen puhdistus tuo säästöjä, sillä teollisuuden laitteet pysyvät hyvässä kunnossa ja niiden puhdistaminen on nopeampaa. Tarjoamme Avaimet käteen -palvelun, jossa huolehdimme kaikesta asiakkaan puolesta.

Jätä meille tarjouspyyntö, niin kerromme sinulle alustavan hinta-arvion. Tulemme tarvittaessa paikan päälle kartoituskäynnille.

Ota yhteyttä ammattilaiseen

Me olemme kumppani, joka pitää teollisuuden laitteet ja tilat puhtaina nopeallakin aikataululla. Olemme tehneet yhteistyötä esimerkiksi öljynjalostamoiden, lämpölaitosten, tehtaiden, yritysten ja satamien kanssa.

Teollisuuden puhdistus on ammattilaistyötä, joten työhön kannattaa valita kokenut osaaja. Jätä siis meille yhteydenottopyyntö, soita 045 149 8388 tai lähetä sähköpostia, niin etsimme yhdessä tarpeeseesi sopivan ratkaisun. Toimimme ympäri Suomen.

PALVELEMME 24/7 NUMEROSSA

041 315 2776

VT & Partners logo

VT & Kumpp Construction Oy

Siementie 8 as 2, 28600 PORI
info@vtpartners.fi

Purkutyöt

044 977 6592
jussi.virtanen@vtpartners.fi

 

Päivystysnumero

Palvelemme 24/7

041 315 2776

Copyright © 2021 VT & Kumpp Construction Oy