Puhdistuksen ammattilainen
Pyydä tarjous!

Teollisuuden puhdistus

Teollisuuden puhdistus on tärkeä osa teollisuuden toimintaa, sillä ylläpitosiivoukset ja perusteelliset puhdistukset ovat ehdottoman tärkeitä teollisuuslaitoksen toimivuuden, tuotannon ja turvallisuuden kannalta. Teollisuuden puhdistus vaatii erityisosaamista, joka liittyy teollisuuslaitosten erikoisjärjestelmiin, laitteisiin ja prosesseihin.

Meiltä saat kaikki teollisuuden puhdistukseen tarvittavat menetelmät ja vahvan osaamisen. Toteutamme korkeapainepesut, imuautopalvelut ja mekaaniset puhdistukset yli 15 vuoden kokemuksella. Päivystämme vuorokauden ympäri ja toimialueemme on koko Suomi.

Teollisuuden puhdistus ammattitaidolla

Teollisuuden puhdistus on erikoistunut palveluala, joka keskittyy eri teollisuudenalojen, kuten öljy- ja kaasuteollisuuden, kemikaaliteollisuuden, elintarviketeollisuuden ja terästeollisuuden, puhdistusratkaisuihin. Teollisuuden puhdistuspalvelut voivat sisältää esimerkiksi höyrypuhdistusta, pölynpoistoa, vesipuhdistusta, kemiallisia puhdistusmenetelmiä, roskien ja jätteen poistoa sekä erityyppisten pintojen puhdistamista, kuten lattioita, seinäpintoja ja kattoja.

Etsimme oikean menetelmän puhdistustarpeesta, kohteesta ja teollisuuden alasta riippuen. Tunnemme kaikenlaiset kohteet, myös ne kaikista haastavimmat, joten tiedämme parhaat menetelmät jokaiseen tilanteeseen. Teollisuuden puhdistus vaatii paikalle aina kokeneen ammattilaisen.

Korkeapainepesu ja suurtehoimuroinnit

Toteutamme korkeapainepesut ja UHP-pesut 500 barista 3000 bariin. Lisäksi saat meiltä suurtehoimuroinnit ja imuautopalvelut kuivan massan ja nesteen poistoon. Voimme esimerkiksi tyhjentää öljykattilan ja puhdistaa sen. Lisäksi toteutamme mekaaniset puhdistukset paikoissa, joissa ei voida käyttää vettä.

Miksi VT & Kumpp.?

  • Puhdistamme haastavatkin kohteet
  • 24/7 päivystys 050 336 6012
  • Nopeat reagointiajat
  • Yli 15 vuoden kokemus
  • Asiakaslähtöinen toimintamalli
  • Toimialueena koko Suomi

Kuinka palvelumme toimii?

Teollisuuden puhdistus voidaan toteuttaa kertaluontoisena palveluna tai kanssamme voi laatia jatkuvan sopimuksen. Säännöllinen puhdistus tuo säästöjä, sillä teollisuuden laitteet pysyvät hyvässä kunnossa ja niiden puhdistaminen on nopeampaa. Tarjoamme Avaimet käteen -palvelun, jossa huolehdimme kaikesta asiakkaan puolesta.

Jätä meille tarjouspyyntö, niin kerromme sinulle alustavan hinta-arvion. Tulemme tarvittaessa paikan päälle kartoituskäynnille.

Ota yhteyttä ammattilaiseen

Me olemme kumppani, joka pitää teollisuuden laitteet ja tilat puhtaina nopeallakin aikataululla. Olemme tehneet yhteistyötä esimerkiksi öljynjalostamoiden, lämpölaitosten, tehtaiden, yritysten ja satamien kanssa.

Teollisuuden puhdistus on ammattilaistyötä, joten työhön kannattaa valita kokenut osaaja. Jätä siis meille yhteydenottopyyntö, soita 045 149 8388 tai lähetä sähköpostia, niin etsimme yhdessä tarpeeseesi sopivan ratkaisun. Toimimme ympäri Suomen.

PALVELEMME 24/7 NUMEROSSA

050 336 6012

VT & Partners logo

VT & Kumpp Construction Oy

Lusikkakuja 4, 02780 ESPOO

Teollisuuskatu 12, 74120 IISALMI

Arvopostinkuja 2, 90150 OULU

Siementie 8 as 2, 28600 PORI

050 336 6012
info@vtpartners.fi

Purkutyöt

044 977 6592
jussi.virtanen@vtpartners.fi

 

Päivystysnumero

Palvelemme 24/7
050 336 6012

Copyright © 2023 VT & Kumpp Construction Oy