Puhdistuksen ammattilainen
Pyydä tarjous!

Teollisuuden puhdistustyöt

Teollisuuden puhdistustyöt ovat tärkeä osa teollisuuden toimintaa, sillä ylläpitosiivoukset ja perusteelliset puhdistukset ovat ehdottoman tärkeitä teollisuuslaitoksen toimivuuden, tuotannon ja turvallisuuden kannalta. Teollisuuden puhdistustyöt vaativat erityisosaamista, joka liittyy teollisuuslaitosten erikoisjärjestelmiin, laitteisiin ja prosesseihin.

Meiltä saat kaikki teollisuuden puhdistukseen tarvittavat menetelmät ja vahvan osaamisen. Toteutamme korkeapainepesut, imuautopalvelut ja mekaaniset puhdistukset yli 15 vuoden kokemuksella. Päivystämme vuorokauden ympäri ja toimialueemme on koko Suomi.

Teollisuuden puhdistuspalvelut ammattitaidolla

Teollisuuden puhdistus on erikoistunut palveluala, joka keskittyy eri teollisuudenalojen, kuten öljy- ja kaasuteollisuuden, kemikaaliteollisuuden, elintarviketeollisuuden ja terästeollisuuden, puhdistusratkaisuihin. Teollisuuden puhdistuspalvelut voivat sisältää esimerkiksi höyrypuhdistusta, pölynpoistoa, vesipuhdistusta, kemiallisia puhdistusmenetelmiä, roskien ja jätteen poistoa sekä erityyppisten pintojen puhdistamista, kuten lattioita, seinäpintoja ja kattoja.

Etsimme oikean menetelmän puhdistustarpeesta, kohteesta ja teollisuuden alasta riippuen. Tunnemme kaikenlaiset kohteet, myös ne kaikista haastavimmat, joten tiedämme parhaat menetelmät jokaiseen tilanteeseen. Teollisuuden puhdistustyöt vaativat paikalle aina kokeneen ammattilaisen.

Korkeapainepesu ja suurtehoimuroinnit

Toteutamme korkeapainepesut ja UHP-pesut 500 barista 3000 bariin. Lisäksi saat meiltä suurtehoimuroinnit ja imuautopalvelut kuivan massan ja nesteen poistoon. Voimme esimerkiksi tyhjentää öljykattilan ja puhdistaa sen. Lisäksi toteutamme mekaaniset puhdistukset paikoissa, joissa ei voida käyttää vettä.

Miksi VT & Kumpp.?

  • Puhdistamme haastavatkin kohteet
  • 24/7 päivystys 050 336 6012
  • Nopeat reagointiajat
  • Yli 15 vuoden kokemus
  • Asiakaslähtöinen toimintamalli
  • Toimialueena koko Suomi

Kuinka palvelumme toimii?

Teollisuuden puhdistustyöt voidaan toteuttaa kertaluontoisena palveluna tai voit laatia kanssamme jatkuvan sopimuksen. Säännöllinen puhdistus tuo säästöjä, sillä teollisuuden laitteet pysyvät hyvässä kunnossa ja niiden puhdistaminen on nopeampaa. Tarjoamme Avaimet käteen -palvelun, jossa huolehdimme kaikesta asiakkaan puolesta.

Jätä meille tarjouspyyntö, niin kerromme sinulle alustavan hinta-arvion. Tulemme tarvittaessa paikan päälle kartoituskäynnille.

Ota yhteyttä ammattilaiseen

Me olemme kumppani, joka pitää teollisuuden laitteet ja tilat puhtaina nopeallakin aikataululla. Olemme tehneet yhteistyötä esimerkiksi öljynjalostamoiden, lämpölaitosten, tehtaiden, yritysten ja satamien kanssa.

Teollisuuden puhdistustyöt on ammattilaistyötä, joten työhön kannattaa valita kokenut osaaja. Jätä siis meille yhteydenottopyyntö, soita 045 149 8388 tai lähetä sähköpostia, niin etsimme yhdessä tarpeeseesi sopivan ratkaisun. Toimimme koko Suomen alueella teollisuusyritysten kanssa.

PALVELEMME 24/7 NUMEROSSA

050 336 6012

VT & Partners logo

VT & Kumpp Construction Oy

Ahertajankaarto 23, 74120 IISALMI

Kuurnankatu 43, 80130 JOENSUU

Siementie 8 as 2, 28600 PORI

info@vtpartners.fi

Purkutyöt

044 977 6592
jussi.virtanen@vtpartners.fi

Puhdistuspalvelut

040 774 0487
joonas.ronkainen@vtpartners.fi

Päivystysnumero

Palvelemme 24/7
050 336 6012

 

Sertifikaatti logo Sertifikaatti logo

Copyright © 2024 VT & Kumpp Construction Oy